Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна двигател 155 > Фиат Браво

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна двигател 155 > Фиат Браво

Някой знае ли дали е възможно да се смени двигателя на Алфа 155 с двигател от Фиат Браво ?! Мисля , че четох някъде за такава смяна , но беше с по- стар модел на Фиат.

Това пък за какво ти е да го правиш, извинявай че питам
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ами все пак всичко е един и същ концерн - Фиат и си мисля че би трябвало да има някаква съвместимост.
      А по-същественото е ,че все пак 155 са вече доста стари и неможе да се намери нещо със по-запазен двигател. А тези фиати ги хвалят че имали доста добри двигатели и като модел са по-нови. От тази гледна точка мойе би има най-голяма смисъл.

Comment

Първоначално публикувано от crowes
        А по-същественото е ,че все пак 155 са вече доста стари и неможе да се намери нещо със по-запазен двигател. А тези фиати ги хвалят че имали доста добри двигатели и като модел са по-нови. От тази гледна точка мойе би има най-голяма смисъл.
        От тая гледна точка нема никъв смисъл
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

е може да си е намерил "155к.с. 20в" мотор от браво/капа/мареа след 99та, и 1.7 155ца на далавера, така че може и да не е толкоз безмислено

както и да е, 155ца от 8в ТС-ите са с коренно различен от фиат-овите модели двигател, така че това ми говори, че и да стане, няма да е никак лесно

виж ако е Супер-ка 155цата, и е с 16в мотор , може би по може, но сигурно 5 цилиндровия няма да стане

тоците според мен абсурд да ги нагодиш, имобилайзерите и тех ...

а моторите от Браво , с изкл на 20в с ВИС, са по слаби от ТС на алфа ромео, и просто не ми го събира главата как си внуши че са "по-добри" в което и да е
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Абе я някой да изтрие тази тема !

Comment

Working...
            X